Donderdag ZLM ochtendsesh

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Kitedag
Organisator
Bestuur '18 - '19
Datum en tijd
13 jun. 2019 08:00 - 15:00
Locatie
Zuidlaardermeer

Lessers: staan automatisch op de wachtlijst en worden hier van zelf afgehaald door de Commisaris Opleidingen als een les mogelijk is. Je ontvangt hierover bericht via whatsap en het contact zal verder met de instructeur verlopen .

Delers/Brookies: op de gangbare spots (Workum/Mirns/Lauwersoog) liggen gele boeien in het water. Hier ga je altijd direct voorbij en het kiten gebeurd achter deze boei. Zodra je merkt dat je in de buurt komt van de boei stop je direct met kiten en loop je terug upwind.

Iedereen: alle verenigings-kites worden altijd opgelaten op het water (dus niet op het strand).

Let op: wanneer de wind voor bepaalde kiteniveaus te hard is om te huren kan het bestuur beslissen dat er niet gehuurd mag worden! (zie kitelevel systeem). Houd er rekening mee dat als je kites wil huren en er lessen gegeven worden, de instructeurs voorrang hebben op de kites en je dus eventueel op de spot moet wachten tot er een kite beschikbaar is. Wordt een kitedag door minder dan vier personen bijgewoond, dan wordt de totale brandstofbijdrage zoals deze zou zijn voor vier personen verdeeld over het aantal leden dat wel deelneemt aan de activiteit. Discussieer hier over de vertrektijden. Let op! Als je nieuw lid bent of nog niet zo bekend bent met de gang van zaken bij Released kijk dan even naar onderstaand filmpje!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen