kieten loog

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Kitedag
Organisator
Bestuur '19 - '20
Datum en tijd
30 mei 2020 09:00 - 23:00
Locatie
Loog

!!! BELANGRIJK: Released verzorgt momenteel alleen de huur van kites, boards en trapezes. De Chillem en de Peu mogen NIET gebruikt worden! Check voor alle huur regels de website https://www.gskv-released.nl/nieuws/update-13-5-covid-19

Kiten:
Lessers: Op dit moment faciliteren wij nog geen lessen. Zodra we deze weer gaan organiseren krijgen jullie bericht van de Commissaris Opleidingen .

Brookies: op de gangbare spots (Workum/Mirns/Lauwersoog) liggen gele boeien in het water. Hier ga je altijd direct voorbij en het kiten gebeurt achter deze boei. Zodra je merkt dat je in de buurt komt van de boei stop je direct met kiten en loop je terug upwind. Als je graag wilt dat de rest van Released wat meer op je let kan je altijd een lycra (gekleurd kunststof shirt) aan en een helm op. Ook nu geldt voor brookies: als je na de winterstop of een lange tijd niet kiten nog geen opfrisles gedaan hebt mag je geen materiaal huren. Wanneer het weer mogelijk is om opfrislessen te krijgen, krijgen jullie bericht van de Commissaris Opleidingen.

Iedereen: alle verenigings-kites worden altijd opgelaten op het water (dus niet op het strand).

Let op:
Wind: Wanneer de wind voor bepaalde kiteniveaus te hard is om te huren kan het bestuur beslissen dat er niet gehuurd mag worden! (zie kitelevel systeem). Houd er rekening mee dat als je kites wil huren, dat er maar 1 kite per persoon gehuurd mag worden en dat de Gevorderde deze mee moet nemen in de auto.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen