Kiten Loog donderdag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Kitedag
Organisator
Bestuur '18 - '19
Datum en tijd
27 jun. 2019 12:00 - 21:00
Locatie
Loog

Kiten:
Lessers: staan automatisch op de wachtlijst en worden hier van zelf afgehaald door de Commisaris Opleidingen als een les mogelijk is. Je ontvangt hierover een bericht op Whatsapp en het contact zal verder met de instructeur verlopen .

Delers/Brookies: op de gangbare spots (Workum/Mirns/Lauwersoog) liggen gele boeien in het water. Hier ga je altijd direct voorbij en het kiten gebeurt achter deze boei. Zodra je merkt dat je in de buurt komt van de boei stop je direct met kiten en loop je terug upwind. Als je graag wilt dat de rest van Released wat meer op je let kan je altijd een lycra (gekleurd kunststof shirt) aan en een helm op.

Iedereen: alle verenigings-kites worden altijd opgelaten op het water (dus niet op het strand).

Let op:
Huurauto's: De deadline voor het huren van extra auto's is 17:00 de dag van te voren. Hierna kunnen er geen auto's meer worden gehuurd.
Wind: Wanneer de wind voor bepaalde kiteniveaus te hard is om te huren kan het bestuur beslissen dat er niet gehuurd mag worden! (zie kitelevel systeem). Houd er rekening mee dat als je kites wil huren en er lessen gegeven worden, de instructeurs voorrang hebben op de kites en je dus eventueel op de spot moet wachten tot er een kite beschikbaar is. Wordt een kitedag door minder dan vier personen bijgewoond, dan wordt de totale brandstofbijdrage zoals deze zou zijn voor vier personen verdeeld over het aantal leden dat wel deelneemt aan de activiteit. Discussieer hier over de vertrektijden. Let op! Als je nieuw lid bent of nog niet zo bekend bent met de gang van zaken bij Released kijk dan even naar onderstaand filmpje!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen