ZOMERTRIP DENEMARKEN

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Released Trip
Organisator
VakanCie '20-'21
Datum
17 - 25 aug. 2021
Locatie
Rinkobing Fjord, Denemarken

ZOMERTRIP DENEMARKEN

ZOMERTRIP RINKOBING FJORD DENEMARKEN

Joeeejoeee,

This is the VakanCie speaking!!!!!

Goden, godinnen, coronos en coronas,

Na een jaar lang in de put te hebben gezeten, gaat het EINDELIJK gebeuren! We hebben groen licht en we gaan als een komeet ☄️ naar DENEMARKEN!

17 tot 25 augustus vindt er een trip plaats die je in je Released carrière niet mag missen. We hebben een schitterende vakantie naar de prachtige Rinkobing Fjord in Denemarken gepland. Deze bestemming heeft alles voor een episch vakantie. De locatie heeft meerdere kitespots en er is hierdoor voor iedereen wat wils. Er is namelijk een gigantische lagoon die zo glad als een spiegel is. Hierdoor is het perfect voor zowel beginners als voor gevorderden die willen freestylen. Hou je meer van golven, dan kan je ook de noordzee op! 🌞

Met de hele bende van ellende verblijven wij in een DIKKE VILLA, slechts een half uurtje rijden vanaf de kitespot. Deze mooie groepsaccommodatie biedt ruimte voor 23 personen 🤯, heeft een grote buitenplaats met kampvuur mogelijkheden en er zijn geen directe buren aanwezig! Kortom de perfecte plaats om een goed feestje te bouwen na het kiten! 🍻🍻🍻

Maar wij horen jullie nu al denken; wat als het niet waait? 
Op dezelfde lagoon is een gigantische wakeboardbaan aanwezig waar iedereen zijn dikste tricks kan laten zien. Ook zijn de golven op zee goed genoeg om te gaan golfsurfen 🏄. Uiteraard vloeit bier in overvloed. 

Voor dit schitterende avontuur betaal je 299 euro. Hierbij inbegrepen zit het vervoer, vervoer van materiaal en de accommodatie. Kosten voor eten komen er dus nog bij. Dus even voor de duidelijkheid: de vakantie is exclusief ontbijt! Je zult je brakke ontbijtjes zelf moeten halen, wij kunnen natuurlijk niet raden waar jij zin in hebt als je brak bent, misschien heb je wel helemaal nergens zin in, kunnen we ons ook voorstellen.

Die kant op gaan we met de Chillem en 2 Pow busjes voor 9 personen. 
Je kunt een dag van tevoren het materiaal naar het hok brengen om alles in de auto's te laden. 

Heb je nog een vraag stuur gerust een berichtje naar de VakanCie! 

Dit alle gezegd te hebben, willen wij als VakanCie benadrukken dat wij er zelf het volste vertrouwen in hebben dat wij deze zomer naar deze epische bestemming kunnen afreizen! 

Schrijf je snel in!!!
Inschrijven is mogelijk tot DONDERDAG 12:00 uur!!! 
VOL IS VOL!! Inschrijving is bindend.


Nog en keer in kort:

Datum: 17. - 25. Augustus (16. Aug. inpakken)
Locatie: Rinkobing Fjord, Denemarken
Prijs: 299 Euro
Vervoer: Chillem + 2 Busjes met 9 plekken
Accomodatie: Dikke villa voor iedereen (23 plekken)

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen