Informatie

Nederland leent zich zeer goed als kite land met vele spots, frequente wind, en zeer gevarieerde condities. Toch zijn er nadelen die veel mensen ontmoedigen om te gaan kitesurfen. Zo zijn de kosten hoog en de spots vaak ver weg. Om deze nadelen voor de Groninger student te doen vergeten, zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze geweldige sport en kiters bij elkaar te brengen is in het voorjaar van 2010 G.S.K.V. Released opgericht. Kiten is een extreme sport: sprongen van 20 meter hoog en snelheden van over de 90 km per uur kunnen worden behaald. Echter is de sport, door de enorme ontwikkelingen in materiaal, ook veilig en toegankelijk geworden voor beginners. GSKV Released biedt de mogelijkheid om gezellig met zijn allen deze mooie sport te beoefenen. Show je skills, help elkaar verder, push elkaar, en beleef samen de mooiste sessies. Ook voor gevorderden is er dus genoeg te doen!

 
Wat GSKV Released aanbiedt:

  • Vervoer naar de spot, praktisch elke dag als er wind is!
  • Materiaalverhuur tegen studentenprijzen
  • Twee keer per maand borrels
  • Kitelessen tegen aantrekkelijke tarieven
  • Activiteiten voor gevorderden én beginners, op kitegebied én lifestyle gebied
  • Opslagplaats waar materiaal kan worden opgeslagen zodat leden er niet meer mee op de fiets hoeven te stappen
  • Hele vette trips (van een weekendje kamperen op Workum tot een wintersport in Morzine, Lentetrip naar Fuerteventura of een lustrumreis Portugal)

 
Om nog meer mooie dingen te realiseren voor de leden zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar samenwerkingen met het bedrijfsleven of andere instanties. Heeft u interesse in een samenwerking met onze vereniging, dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Op dit moment worden wij ondersteund door: Core 'n More, Kiteherstel.nl en Dress Me.

Onze sponsoren