Algemeen


DSC_0412.JPG


Nederland leent zich zeer goed als kite land met vele spots, frequente wind, en zeer gevarieerde condities. Toch zijn er nadelen die veel mensen ontmoedigen om te gaan kitesurfen. Zo zijn de kosten hoog en de spots vaak ver weg. Om deze nadelen voor de Groninger student te doen vergeten, de studenten zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze geweldige sport en kiters bij elkaar te brengen is in het voorjaar van 2010 Groninger Studenten Kitesurf Vereniging Released opgericht. Kiten is een extreme sport: sprongen van 25 meter hoog en snelheden van over de 90 km per uur kunnen worden behaald. Echter is de sport, door de enorme ontwikkelingen in materiaal, ook veilig en toegankelijk geworden voor beginners. GSKV Released biedt de mogelijkheid om gezellig met zijn allen deze mooie sport te beoefenen. Show je skills, help elkaar verder, push elkaar, en beleef samen de mooiste sessies. Ook voor gevorderden is er dus genoeg te doen!

 
Wat GSKV Released aanbiedt:

  • Vervoer naar de spot, praktisch elke dag als er wind is!
  • Verenigingsmateriaal voor gevorderden en beginners dat voor een symbolisch bedrag van 5,- per dag te leen is, waardoor je dus eerst je skills echt kan verbeteren alvorens zelf flink te investeren. Speciaal materiaal alleen voor gevorderden kan zelfs gratis gebruikt worden.
  • Tweewekelijkse borrels.
  • Lesdagen (3 uur kitesurf les voor €40,-).
  • Activiteiten voor gevorderden én beginners, op kitegebied én lifestyle gebied.
  • Opslagplaats waar materiaal kan worden opgeslagen zodat leden er niet meer mee op de fiets hoeven te stappen
  • Hele vette trips (van een weekendje kamperen op Workum tot een wintersport in Neukirchen, Lentetrip naar Tarifa of een lustrumreis naar Portugal)

 
Om nog meer mooie dingen te realiseren voor de leden zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar samenwerkingen met het bedrijfsleven of andere instanties. Op dit moment worden wij ondersteund door: Gelkinge 9, Soal surf, DressMe, Kiteherstel.nl en Pouw Rent. Heeft u interesse in een samenwerking met onze vereniging, dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Voor eventuele samenwerkingen of vragen is onze commissaris extern: Jelle Vinke (extern@gskv-released.com) bereikbaar.

Onze sponsoren