Bestuur '14 - '15

Bestuur1415

Bestuur Regterschot regeerde GSKV Released van september 2014 tot september 2015. Het vijfde bestuur van de Groninger Studenten Kitesurfvereniging bestond uit vlnr mart, Patrick, Thijs, Jennifer en Sjoske. (Rogier ontbreekt op de foto). Ze stellen zichzelf graag even voor.

Bestuur '14 - '15

Patrick Regterschot (Donateur) (2012) Voorzitter
Jennifer Brecheteau (Donateur) (2013) Secretaris
Mart Vos (Donateur) (2013) Commissaris Extern
Sjoske Tuinstra (Donateur) (2013) Commissaris Opleidingen
Thijs Arends (2012) Penningmeester
Mike Bak (2013) Commissaris Materiaal
Rogier de Weert (2011) Commissaris Materiaal

Patrick Regterschot - Voorzitter

Patrick is de Praeses van Released. Het materiaal is goed verzorgd, hoe hij aan het geld komt, blijft de vraag. Hij heeft graag de touwtjes in handen, letterlijk en figuurlijk. Soms lijkt hij wat onschuldig, maar ook onze voorzitter heeft zo zijn streken. Hij volgt de opleiding tot sluwe makelaar, maar nu kan hij je nog helpen met de mooie Releasedjasjes of een paar ski’s.

Jennifer Brecheteau - Secretaris

Jennifer is dit jaar onze secretaris. Ze is de lieve, hardwerkende typmiep binnen het bestuur. Wanneer ze niet op het water staat, studeert ze sociale geografie en planelogie. Ze staat altijd voor je klaar en heeft een hart van goud. Ons kleine vrouwtje is stiekem een zeilexpert. Ze leest de wind beter dan windfinder.

Sjoske Tuinstra - Commissaris Opleidingen

Sjoske is onze commissaris opleidingen. Sjoske is onze flirtkoningin, knipoog hier, knipoog daar, Sjos krijgt alles voor elkaar. Ze studeert net als Jennifer sociale geografie en planologie. Zij doet dit alleen in Utrecht. Ze is altijd in voor een feestje of beachbabe contest. Soms heeft ze moeite met het opzetten van een tent, maar er zijn altijd genoeg heren in de buurt om haar te helpen.

Thijs Arends - Penningmeester

Thijs is dit jaar de penningmeester van Released. Naast dat hij goed is met cijfers, is hij heel goed met zijn handen, hij studeert namelijk fysiotherapie. Vergeet de massageolie niet, want hij kan je goddelijk verzorgen. Wanneer hij niet jouw bankrekening plundert, is hij altijd in voor een feestje. Een echte gangmaker, die op geen enkel avond mag ontbreken.

Rogier de Weert - Commissaris Materiaal

Rogier is onze commissaris materiaal. Ieder lijntje, elke kite en elk stuk neopreen kent hij. Wanneer hij niet kite, studeert hij Kunstmatige Intelligentie aan de Rijksuniversitei Groningen. Voor al je vragen omtrent materiaal kun je bij hem terecht.

Mart Vos - Commissaris Extern

Mart is onze commissaris extern, een echte handelskoning in Chinese rommel. Hij gaat het komende jaar voor de goede deals zorgen. Het is een echte escalatievogel, op en naast het water. Hij kiteloopt wel eens de verkeerde kant op en heeft sowieso de prijs voor hardste crash al gewonnen. Naast her water loopt het ook altijd uit de hand, hij staat voor aan bij de feestjes en het nachtcollege kan hij bijna organiseren.