Nieuws

Introductieperiode 2018!

 

Komende donderdag 6 september gaat de introductieperiode van start! De IntroCie heeft weer een aantal activiteiten gepland om de nieuwe leden kennis te laten maken met elkaar, andere leden van Released en onze mooie sport. De periode loopt van 6 september tot ongeveer 7 oktober. De activiteiten zullen vooral op de donderdag plaatsvinden, met aansluitend leuke borrels, spelletjes en uitgaan! 


6 september: running dinner
13 september: powerkiten + BBQ
17 september: extra dag powerkiten
20 september: kroegcollege + pubquiz
27 september: wakeboarden
28-30 september: introweekend @ Workum (optie 1)
4 oktober: eindfeest
5-7 oktober: introweekend @ Workum (optie 1)

Running dinner: de beste koks van Released bereiden een veel gangen diner verdeeld over meerdere huizen. De beste manier om met elkaar kennis te maken en released leden te leren kennen!

Powerkiten: ter voorbereiding op het kiten gaan we eerst powerkiten. Nu kan je al een beetje het gevoel met een kite in de lucht voelen en leer je de techniek van vliegeren met een kite.

Kroegcollege + pubquiz: vanaf 18:00 begint het kroegcollege, waarin informatie gegeven wordt over wat Released voor vereniging is, wat wij als vereniging te bieden hebben en wat voor leuke commissies je bij de vereniging kan doen. Deze avond zal elke commissie geïntroduceerd worden. Dit is een ideale manier om actief lid bij Released te worden om de vereniging en de mensen echt te leren kennen! Aansluitend komt een pubquiz en gaan we borrelen.

Wakeboarden: met wakeboarden voel je al een beetje het boardgevoel zoals kitesurfen en kan je de maximale kracht ervan ervaren. Een enorm leuke ervaring!

Eindfeest: met z’n allen gaan we in een kroeg de gehele introductieperiode afsluiten door een prachtigmooi feest te bouwen. Dit gaat natuurlijk gebeuren in thema!

Introweekend @ Workum: tijdens dit epische introductieweekend gaan we met z'n allen naar Workum, een van onze vaste kitespots. Welk weekend het wordt is afhankelijk van de wind!

Alle nieuwe leden ontvangen van de IntroCie een mail met meer informatie over de introductieperiode. Vergeet je vooral niet aan te melden voor de activiteiten op de website! Alle andere leden hopen we tijdens deze periode ook zoveel mogelijk te zien om kennis te maken met de nieuwe aanwinsten van onze vereniging!

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen