Nieuws

ION deal maar beter!!!

Lieve Leden van Released,

Zoals elk jaar is er dit jaar weer een extra voordelige deal met Core 'n More (ook bekend als de ION deal) om je nieuwe gear in te slaan! In plaats van de 30% korting die wij altijd kregen op alleen ION, krijgen wij dit jaar 30% KORTING OP ALLE MERKEN! Dit betekent dat er nu niet alleen 30% korting is op ION maar op alle merken die Core 'n More aanbiedt. Als er een item niet in de winkel voorradig is zal dit uiteraard ook met 30% korting besteld worden door Core 'n More. Daarbovenop komt er ook nog een extra korting van 10% op artikelen die al afgeprijsd zijn (behalve NORTH) Dit betekent dat KORTINGEN KUNNEN OPLOPEN TOT 70%!!!

Daarnaast bied Core en More zowel veel nieuwe als gebruikte kites en andere artikelen die een goede, betrouwbare optie zijn voor zowel de beginner als de gevorderde! Ook kleding, zonnebrillen, etc zit extra korting op!

Dit jaar zal er geen officieel pas moment plaatsvinden. Dit betekent dat mensen op eigen gelegenheid naar Core en More te Workum zullen moeten gaan. Tijdens het Workum weekend zullen wij ook langs Core en More gaan, dus schrijf je snel in op de site! https://www.gskv-released.nl/evenementen/workum-weekend

 

Om het samen te vatten:

·        30% KORTING ALLE MERKEN

·        10% extra korting op al afgeprijsde sale artikelen

·        Veel gebruikt en nieuw materiaal wordt aangeboden met korting

·        Geen pas moment in Groningen, op eigen gelegenheid naar Core en More shop

 

Wij hopen dat jullie veel plezier beleven van deze deal!

Bestuur '18 '19

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen