Nieuws

KEI-week: Logeerhuizen, EVENT-crew en KEI-leiders

Als logeerhuis ontvang je KEI-lopers die tijdens de KEI-week 2017 de gehele week in je studentenhuis overnachten. Je zorgt ervoor dat de KEI-lopers ontbijt hebben en genoeg ruimte hebben om te slapen. Dit is de ideale mogelijkheid om nieuwe huisgenoten te zoeken. Je mag maximaal 25 euro vragen voor een week. Ontbijt voor een week mag maximaal 5 euro kosten. Logeerhuizen worden aangeboden op de website van de KEI-week en niet via de site of via andere kanalen van de vereniging. De inschrijving hiervoor verloopt dus volledig via www.keiweek.nl. Dit zodat Stichting KEI overzicht kan houden op de regels. Wel kunnen WIG-partijen een link plaatsen op hun eigen website, Facebook, etc. die linkt naar de website van Stichting KEI. Stichting KEI zal hier toezicht op houden. Daarnaast kunnen studentenhuizen zich ook aanmelden voor het evenement Get a Room! om nieuwe huisgenoten te vinden. De inschrijvingen van Get a Room! gaan later pas open. Daarover krijgen jullie later meer informatie.

Voor mensen die de KEI-week graag vanaf de andere kant willen meemaken is er de EVENT-crew. De EVENT-crew is onder andere verantwoordelijk voor de muntverkoop, het begeleiden van artiesten en ze helpen mee met de op- en afbouw van de evenementen. De EVENT-crew bestaat uit ongeveer 120 vrijwilligers. Vanaf zaterdag 12 augustus, de zaterdag voor de KEI-week, is de EVENT-crew actief. Deze zaterdag krijgen ze meer informatie over de werkzaamheden tijdens de KEI-week en leren ze mede crew-leden kennen.

Tenslotte zal de KEI-leiderinschrijving dit jaar op donderdag 18 mei plaatsvinden. De KEI-leiders zijn de begeleiders van de KEI-lopers en zorgen ervoor dat de KEI-lopers overal kunnen komen en dat ze een prachtige KEI-week beleven. Dit is een uitstekende optie voor de mensen die niet genoeg kunnen krijgen van de KEI-week en opnieuw deze week willen meemaken! Inschrijven kan dus op 18 mei tussen 00:01 en 23:59 uur, de hoofd-KEI-leider moet zich als eerst aanmelden via onze website. Wanneer deze inschrijving akkoord is krijgen de mede-KEI-leider(s) een e-mail met daarin een link hoe zij zich kunnen opgeven. Pas wanneer dit allemaal is afgerond, is de inschrijving compleet. Mocht dit niet zo zijn op 18 mei, kun je ook geen KEI-leider worden. Vervolgens zal er net als vorig jaar een loting plaatsvinden op 1 juni. 

Aanmelden voor alle bovenstaande opties kan via www.keiweek.nl/inschrijven

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen