Nieuws

Lustrum Thema Bekend!!!

Lustrum Thema Bekend!!!

Lieve lieve leden,

Donderdag 3 oktober was de themabekendmaking van het 2e lustrum van Released! in de Gelkinge 9. Voor zij die het gemist hebben, of die opnieuw dat kippenvel willen voelen: De bekendmakingsvideo is te zien op onze sociale media en zal ook op de website verschijnen! 

Dit is nog maar het begin. De LustrumCie is hard aan het werk om een fantastisch lustrumjaar neer te zetten, en met dit epische thema gaat dat zeker lukken! Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij.

Bij deze meteen even wat handige data en feiten op een rijtje. Blok ze vast in je agenda want deze wil je niet missen!
- Op donderdag 24 oktober zal er bij de borrel het officiële lustrumlogo en de eerste gadgets worden gepresenteerd. Wees erbij!
- Op 21 december zal het lustrumgala plaatsvinden. Ga dus vast op zoek naar je date!
- De lustrumweek, het hoogtepunt van het lustrumjaar, zal plaatsvinden van 14 t/m 20 juli 2020. Deze week zal gevuld zijn met verschillende fantastische evenementen en feesten. Zet dit vast in je agenda! Dit wil je niet missen.
- De lustrumvakantie zal plaatsvinden van 17 t/m 30 augustus 2020. Ook hier wil je natuurlijk bij zijn, en om dat mogelijk te maken bieden wij per direct een spaarplan aan zodat je zeker kunt zijn om mee te gaan! Je kunt kiezen om €30 of €60 per maand te sparen. Neem hiervoor contact op met Dennis. De deadline om je aan te melden voor het spaarplan is 14 oktober.

Verder zal de LustrumCie jullie vanaf nu natuurlijk op de hoogte blijven houden van al het lustrum-gerelateerde. Houd dus de weekupdate, social media, en natuurlijk de website goed in de gaten!

En mocht je nou om wat voor reden dan ook de video niet kunnen bekijken dan helpen we jullie bij deze even een handje!! 

Namelijk het Lustrumthema voor aankomend jaar, het tiende jaar released, Het Tweede Lustrumjaar issssss.....

STORMVLOED, Windkracht 10