Nieuws

Nieuw landboard van Released!

Nieuw landboard van Released!

Goed nieuws! Na normale twintips, directionals, foils en zelfs een skimboard heeft Released nu een nieuwe aanwinst: een LANDBOARD! Zoals de naam al suggereert gebruik je dit board op het land, op een vlak strand of weiland bijvoorbeeld. Wil je nou binnenkort een keertje naar Horna Playa met een groep Releasers en daar lekker chillen, zwemmen, bbq'n  en met het landboard spelen? Dat kan!

We introduceren een nieuw beleid voor het huren van het landboard. Je kan nog steeds zoals altijd een board + kite (in dit geval is dit een flysurfer PEAK 6m) + 2 trapezes lenen voor het symbolische bedrag van 5 euro. HUH 2 trapezes? Ja 2 trapezes.
Om te stimuleren dat bovenstaande situaties aan de Horna Playa lekker vaak voorkomen betaalt namelijk maar een iemand de huur, en de rest mag de PEAK + landboard gratis overnemen (vandaar de 2 trapezes). De persoon die officieel huurt blijft wel nog verantwoordelijk en vult ook een logboek in. Ook moet er nog steeds minstens 1 gevorderde bij zijn. Voor de PEAK is ongeveer 5-15 knopen wind nodig.

Wij verheugen ons al op de landboard sessies bij wat minder wind en dicht bij Groningen!