Nieuws

NIEUW - Ons eigen Groninger Studenten Kitesurf Magazine: de LOOP

NIEUW - Ons eigen Groninger Studenten Kitesurf Magazine: de LOOP

Maandenlang is er achter de schermen hard gewerkt door de redactie (Eline, Catalijne en Noortje), maar nu is hij er eindelijk: de allereerste editie van de LOOP, ons eigen Groninger Studenten Kitesurf Magazine! Hierin nemen we Released en de mooie kitesurfsport van alle kanten onder de “loep”, zodat we, ook als het even niet waait, ons niet hoeven te vervelen. Want hoe fijn is het om lekker te kunnen lezen over kieten als je tussen de sessies door op het strand zit, na het kiten nog even bij het hok chillt of op windstille zonnige dagen in het Noorderplantsoen ligt?

Zoals je kunt zien staat onze eigen Sjoske Tuinstra op de cover te schitteren. Zij is haar kitedroom gevolgd naar Kaapstad en timmert daar nu lekker aan de weg. Stiekem leeft zij nu het leven dat wij allemaal wel zouden willen! In deze LOOP vertelt ze ons over King of the Air, wat ze live heeft mogen meemaken, de Zuid-Afrikaanse kampioenschappen en het RRD kitesurf team waar ze deel van uitmaakt.

Met het oog op het tweede lustrum dat we volgend jaar vieren, vind je in dit magazine ook een terugblik op de afgelopen negen mooie jaren van Released. Wij zijn stiekem wel een beetje trots als we zien hoe Released in die tijd gegroeid, veranderd maar ook hetzelfde gebleven is. Daarnaast vind je, onder andere, tips om veilig te kiten, recensies van een paar mooie spots in het buitenland en een interview met ons kersverse erelid Rogier! En wij kiters zijn milieubewust, dus sla ook zeker het stuk over kiten als milieuvriendelijke sport niet over. Ook leuk: in het middenblad vind je een foto van de winnende foto van de fotowedstrijd – kun je aan je muur hangen!

De LOOP is te vinden in het hok. Er is een beperkte oplage, dus neem er alsjeblieft niet meer dan één per persoon mee! Binnenkort verschijnt ook een online versie die volledig in kleur is, waar je alle mooie kitefoto’s in volle glorie kunt bewonderen.