Nieuws

Released Kleding

Released Kleding

Let op: Je hebt tot 31 januari 2018 om te bestellen!

Er is een nieuw tijdperk aangebroken! Vanaf nu heb je als Released lid drie(!) nieuwe manieren om te shinen in verenigings merch! Wij hebben onze sicke Photoshop skills ingeschakeld om jullie een zo een goed mogelijke indruk te geven van de eindproducten. Let op: Het ontwerp van de kledingstukken zal iets anders worden, de kleur blijft echter wel hetzelfde.

Wat hebben we in de aanbieding??

1. Maak indruk op al je friends en blijf warm met deze super vette Released Trui! De kosten van deze trui zullen rond de 30 euro bedragen.

2. Na dat je die koude, natte, strakke wetsuit van je lijf heb getrokken heb je natuurlijk geen zin om je in een spijkerbroek te gaan hijsen. Waarom zou je dat dan ook doen als je volledig in stijl ook deze super comfy joggingbroek kan aandoen? De kosten van dit hemels artikel zullen rond de 30 euro zijn.

3. Een poncho is zeker een must voor elke kiter. Heb je er nog geen? Waarom dan niet deze geweldige poncho compleet met Released logo? Heb je er wel al één? Waarom niet nog één compleet met Released logo? Er is immers niets chiller dan een droge, lekker ruikende poncho na een vermoeiende, koude dag. De kosten van de poncho zullen rond de 60 euro bedragen.

Hopelijk ben je helemaal verkocht! Als je één, twee of alle drie van de aangeboden goedjes wil kopen, doe dit dan door middel van de dit formulier:

https://goo.gl/forms/qDevmzqakFilU59n1

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen