Nieuws

Released VRIENDENDAG 2017!

Beste parels van Released,

Dat kitesurfen een fantastische sport is weten we natuurlijk allemaal. Jouw vrienden, familie en huisgenoten zien je vast vaak genoeg verwilderd, gebruind en vooral voldaan thuiskomen van een lekker dagje kiet’n! Dat je dan ook vaak de vraag krijgt om een keer een lesje te geven aan je vrienden, is vanzelfsprekend. Maar stel nou dat jij geen materiaal, vervoer of skills hebt om je vrienden eens aan een kite te hangen? Niet getreurd, hier hebben we een mooie oplossing voor!

Wij presenteren u: de Vriendendag. De Vriendendag van Released is de enige jaarlijkse activiteit waarop bevriende niet-leden de kans hebben om toch een keer mee te gaan kiten. Dus staat jouw vader, moeder, opa, oma, huisgenoot, tante, broertje, zusje of kat al maanden te trappelen om een keer te kiten? Dan is dit kans!

De Vriendendag zal dit jaar plaatsvinden op 20 of 27 mei; we werken dus met een windraam. In de aanloop naar deze data houden we de wind goed in de gaten en zul je van ons te horen krijgen op welke dag Vriendendag zal plaatsvinden!

Even op een rijtje:

Jouw vriend krijgt 3 uur kitesurfles, uiteraard inclusief materiaal. Deze les bevat:

-    Een spotcheck

-    Uitleg over het windvenster

-    Opbouw van de kite

-    Het op- en neerlaten van de kite

-    Uitleg over safety

-    Oefeningen omtrent kitecontrole op het water

-    Downwind bodydraggen

-    Afhankelijk van de gemaakte progressie het oefenen van de waterstart.

Voor deze les betaal je €50, alle inkomsten gaan naar het spaarvarken van Released! Kunnen wij bijvoorbeeld weer mooi materiaal van kopen of een epische activiteit organiseren.

Hoe meld je vriend zich aan?
Door hier te klikken en het formulier in te vullen. Doe dit vóór 15 mei!

Let op: het kan even duren voor je vriend/vriendin bericht krijgt. Dit in verband met de windvoorspellingen en indelingen die gemaakt moeten worden.
 



 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen