Nieuws

Zomertrip Denemarken groot succes!

Zomertrip Denemarken groot succes!

Afgelopen week was een aanzienlijk deel van Released te vinden in, op en om het Ringkøbing Fjord in Denemarken tijdens de zomertrip. Met 30 leden zaten we in 2 prachtige huisjes (met eigen zwembad, bubbelbad én sauna) op loopafstand van de zee aan de ene kant en het fjord aan de andere kant. Er zijn 4 lekker winderige dagen geweest waar het optimale uit is gehaald door iedereen. Zo is door een aanzienlijk aantal enthousiastelingen om 5 uur 's ochtends de wekker gezet zodat ze vanaf het water de zon konden zien opkomen (en er was 's middags geen wind meer). Verder zijn lessers geslaagd voor hun examen, zijn er nieuwe tricks geland en is er zelfs een downwinder over het fjord gemaakt!

De dagen dat er geen wind was is er optimaal gechilld op het strand, zijn er stadjes bezocht en is de lokale wakeboardbaan onveilig gemaakt. In de avonden werden natuurlijk de nodige feestjes gebouwd of werd er genoten en gezongen rond het kampvuur.

Met al deze mooie nieuwe herinneringen is de vakantie helaas alweer bijna voorbij en voor je het weet moet je weer colleges gaan missen om het water op te kunnen. Aan de andere kant staan we ook op het punt een hele lading nieuwe enthousiaste leden aan te nemen en staat er weer een leuke en goed gevulde introperiode voor de deur! 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen